About Billedrammer

Hans Ole Wandt Billedrammer en vigtig del af kunstværker

Howandt

Hej velkommen til min side om billedrammer

Hvorfor har du lavet en website om billedrammer, har flere spurgt mig – svaret er ganske lige frem – jeg maler selv en del – tager en masse fotos, så jeg har ofte været ude for at købe rammer til mine “værker”. Jeg er som alle andre altid på jagt efter billige rammer, ofte kan jeg se at Søstrene Grene har færdige svæverammer til slag til helt vanvittige lave priser – og tænk jeg gjorde som alle andre – jeg købte rammer der hvor de var billigst.

Jeg har købt min sidste billig ramme, det vil sige at jeg stadigvæk kan finde på at købe disse billige rammer hvis de passer til mine billeder, en ofte er det jo ikke helt tilfældet, så istedet for at kikke på det billigste er jeg begyndt at kikke på hvad der klæder mit kunstværk bedst – hvilken rammer passer bedst til det jeg ønsker at få ud af mine værker.

Jeg har fundet ud af at jeg ved at være mere kræsen med ramme valget, også er blevet meget mere glad for at se på mine billeder – og vigtigst af alt er at de er begyndt at sælge bedre.

En dag sad jeg i min stue, hvor jeg har nogle malerier hængende som jeg selv har malet, et af dem faldt ligesom igennem på en eller anden måde – jeg var ikke så vild med dette billede mere, hvorfor – underligt. Under en stille stund begyndte jeg at tænke lidt over hvad det var jeg havde gjort i fortiden – jeg gik ud og købte et læred, pensler, oliefarve og en svæveramme fra “Grene”, jeg vidste jo ikke om rammen ville passe til det billede jeg havde i tankerne, men alligevel havde jeg købt billedrammer fordi de var billige..

Jeg begyndte at tænke lidt over hvor dumt det var at jeg brugte så mange timer på at male et eller andet billede, for at slutte hele processen af med en 20 kroners ramme, som mange gange ikke passede til billedet, og derfor ødelage den oplevelse jeg håbede på at skabe.

Nu hvor jeg er begyndt at tænke lidt anderledes, er jeg meget mere glad for mine billeder, jeg maler et billede – tager det under armen – besøger min favorit indramnings forretning, og rådgiver mig lidt med ejeren, som har mange unikke ideer, som jeg kan tage til mig, og på den måde optimerer den totale oplevelse jeg får når jeg ser på mine kunstværker, og så sandelig også når jeg viser dem frem for andre – andre får en helt anden oplevelse når de kan føre denne totale helhed.

Jeg elsker når jeg står der og lægger sidste hånd på værket, rammen er i mine øjne en meget vigtig del at den proces jeg gennemgår når jeg skaber noget helt unik kunst, jeg elsker at vise mine værker frem, jeg ved med mig selv at beskueren kan føle den helhed jeg har prøvet at skabe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>