«

okt 05

Billedrammer er også Leg med Kunstværker

Elsker at lege med billedrammer

Billedrammer og sjov

Sjov med billedrammer

Billedrammer behøver ikke at være sorte eller hvide, de kan sagtens være farvede. Alle jeg kender elsker når deres billedrammer hænger lige og matcher i farve størrelse og meget mere.

Nørrebros Indramning sælger mange mange sorte indramninger, sort kan jo passe til alt, hvilket jo er rigtigt, men er det smart? Jeg elsker at se nye farver, nye måder at hænge kunstværker op på.

Jeg bliver aldrig træt af de rammer  jeg får lavet, de er simpelthen små kunstværker og klæ’r enhver væg. Nørrebros Indramning er med på alt det nye, og elsker også lidt billedramme sjov i hjemmet. Ring direkte og hør hvad du kan lave med dine rammer. Nørrebros indramning er altid flinke til at hjælpe dig med dine tvivlsspørgsmål.

Kunstværker kommer i alle former og størrelser, du skulle prøve at lege med dine værker på væggen derhjemme. Billedrammer er simpelthen bare ikke til at komme udenom, hvis der skal skabes hygge i dit hjem.

Mange af mine venner går ud og køber et godt stykke kunst, og skynder sig så ud for at finde en ramme. Oftest finder de en indramning som ikke rigtigt passer til det kunstværk de har erhvervet, mange gange køber de en indramning som kun er midlertidig, som de siger, men historien er ofte en anden. De køber kunst og betaler det kunstneren forlanger, men de sparer ofte på rammen da det jo er en sekundær ting, jeg mener det er en kæmpe del af det endelige resultat, ofte bærer billedrammen kunstværket, sætter prikken over i’et.

Klik her og se mere information om Billedrammer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>