«

»

feb 16

Billedrammer, Passepartout og Originale Kunsttryk | Smallart af Poul Pava

Billedrammer Poul Pava SmallartBilledrammer med dobbelt passepartout – Smallart

Super fede billedrammer med dobbelt passepartout giver originale signerede og nummererede kunsttryk fra Smallart en meget eksklusiv finish.

Jeg har simpelthen fundet en rigtig god måde at få original kunst på mine vægge. Jeg blev medlem af en lille kunstklub som hedder Smallart. Konceptet er at få nogle kendte kunstmalere til at lave 4 unikke kunstværker, som bliver trykt på et super flot stykke papir. Kunstværkerne bliver trykt i meget begrænsede oplag ca. 50.

Alle disse tryk får en billedramme og en dobbel passepartout som giver kunstværkerne en dejlig dybde. Billedrammerne er fremstillet hos min leverandør af billedrammer – Nørrebros Indramning beliggende Blågårdsgade på Nørrebro.

Billedrammer med en kvalitet som kunstnerne synes om, derfor har de sagt ja til projektet Smallart. Vores kunstnere er bl.a. Kunstnerne Poul Pava, Bill Buchmann, Tina Helleshøj, Galvin Harrisson, jeg ved at der er nogle forhandlinger i gang for at få 2 nye kendte kunstnere til at levere kunstværker til Smallart. Jeg har hørt en lille fugl synge om at der er forhandlinger med bl.a. den kendte Kolorist Finn Pedersen og Birkemose – lad os se om det lykkes Smallart at indgå aftaler med disse super kunstnere.

Besøg Smallart på din mobil eller fra din computer Klik her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>