Billedrammer Østerbro | Billedrammer Frederiksberg | Billedrammer København

Billedrammer Østerbro, Billedrammer Nørrebro,
Billedrammer Frederiksberg

Billedrammer i alle størrelser

Billedramme lister

Billedrammer Østerbro, Billedrammer Nørrebro, Billedrammer Frederiksberg fås ved en af Københavns bedste Billedramme specialister Nørrebros Indramning. Man rammer altid en god dag på Nørrebros Indramning, kvaliteten er altid i top og man bliver aldrig skuffet billedrammer derfra er simpelthen de bedste.

Billedrammer i alle mulige farver og materialer

Billedrammer i sort er in lige nu, langt de fleste bruge sorte billedrammer da den farve passer til næsten alting. Jeg synes mange gange at en sort indramning ofte bliver kedelig at se på, værst af alt er at man ser alt støv og andre ting der måtte være. Jeg er begyndt at kikke lidt på de farvede indramninger. Billedrammer fås i alle regnbuens farver, det er sjovt at lege med farverne – ofte er en sort indramning måske for stor en kontrast.

Ædeltræ f.eks.  Egetræsrammer, Ahorn  Billedrammer er smukke.

Træ billedrammer er smukke og ændre et billedes personlighed. Træ er levende altid, der er et eller andet der gør at ædeltræ skifte farve over tid, billedrammer i naturtræ er sjove at iagttage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>