Billedrammer i Super Kvalitet | Billedrammer en Vigtig Del

20120815-_MG_4378_400Billedrammer med vægt på kvalitet

Billedrammer skal være udført i høj håndværksmæssig kvalitet. Jeg har flere gange fået indrammet nogle af mine malerier hvor jeg følte at jeg smed pengene direkte ud af vinduet.

Billedrammer skal klæde billedet

Det at få indrammet et maleri er noget af en tillidssag mellem dig og det firma der indrammer for dig. Billedrammer er ikke kun en billedramme det er en helhed som skabes når billedramme og billede passer sammen, og helheden bliver naturligvis afsluttet ved at farver, ramme, og væggen kunstværket skal hænge på passer sammen.

Gode Billedrammer fra Nørrebros Indramning.

Jeg har boet på Nørrebro i lang tid, og har været heldig at finde Nørrebros Indramning i Blågårdsgade på Nørrebro. Jeg har været heldig da ejeren ligger en ære i at lave et rigtig flot kvalitets arbejde, når han laver billedrammer til mig. Jeg får ydermere en super rådgivning, som jeg har været utroligt glad for, jeg har ikke på noget tidspunkt været utilfreds med arbejde derfra.

Billedrammer skal holde i lang tid.

Det er vigtigt at billedrammer er af høj kvalitet, træet der bliver brugt skal naturligvis også være af samme kaliber som arbejdet. Hvis ikke træet billedrammerne blive lavet af er tørt nok, så er der chance for at træet trækker billedrammen skæv, hvilket er lidt af en skandale.

Træet er et levende materiale og skal derfor behandles med omhu for at det kan opretholde standarden af billedrammernes håndværksmæssige udførsel.

Husk at du skal sørge for at finde den rigtige forretning når du kikker efter billedrammer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>