Billedrammer og Passepartout | Smallart og Super Kunst

Billedrammer og Passepartout

Smallart Originale Supertryk Signeret af Kunstner incl. billedrammer, glas og passepartout. Papiret der bruges af Smallart er en helt historie for sig selv, når man holder det i hånden ved man at dette er super kvalitet. Billedrammer af lige så høj kvalitet som papiret – giver dette koncept en rigtig god mulighed for at blive en kæmpe succes.

Kun Gode og kendte Kunstnere i Smallarts billedrammer.

Alle kunstnere i Smallart skal være af en vis standard, hvilket er svært da vi smallart også ønsker at kunne leverer original kunst til en pris så alle kan have råd til at investerer i de små kunstværker.

Billedrammer, kunstnere, super kunstpapir, dobbel passepartout og en meget billig pris..

Det lyder skørt at dette projekt kan lade sig gøre – normalt vil det koste mange penge at købe kvalitets kunst – men ikke i Smallart med en max. pris på under 1000, 00 kr. pr. kunstværk, så kan det vist ikke gøres billigere.

Billedrammer med dobbel passepartout og glas er normalt ikke billig, da der er en masse håndværksmæssigt arbejde inkluderet, også er der et stykke original signeret grafik fra nogle af vores kendte kunstnere – man føler lidt at dette næsten er for godt at sige nej til, det er ikke hver dag man får sådan et tilbud – jeg har sikret mig et gratis medlemsskab, der gør at jeg får præsenteret og tilbudt nye Smallart kunstværker før de bliver frigivet til offentligheden.

Billedrammer  kunstværker og passepartout det er lige mig, skynd dig at meld dig ind i klubben på KLIK HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>