«

»

mar 19

Billedrammer og Dobbelt Passepatout Til Tina Helleshøj

20120815-_MG_4383_400Billedrammer.com er den førende kilde når det gælder alle dine indramning behov.

Billedrammer.com udfører alle former for indramning, passepartout og billedrammer er vores speciale, herunder brugerdefinerede billedrammer, guldrammer, sølvrammer og meget mere. Vores håndværksmæssige baggrund er vores force, vi lægger en ære i vores arbejde og den kvalitet vi tilbyder vores kunder.

Nørrebros Indramnings Billedrammer og deres kvalitet er kendt over hele København, professionelle kunstnere, fotografer, designere og gallerier nyder godt af Nørrebros Indramnings høje håndværksmæssige standard.

Problemet ved at leverer en super høj kvalitet i billedrammer er at der er travlt, hvilket giver en lille ventetid. Dog må jeg sige at det er hele ventetiden værd.

Billedrammer er i mine øjne mine kunstværkers ”tøj”

Billedrammer er i mine øjne mine kunstværkers ”tøj” så jeg er vild med rammer til mine kunstværker, de klæ’r kunstværkerne. Det fedeste ved Nørrebros Indramning er den rådgivning der ydes, de har kolossalt travlt, men det mærker du ikke når du bliver serviceret i butikken, der er altid tid til os kunder og det er prisværdigt at du kan se der er travlt, der står kunst overalt, der venter på at blive indrammet – men du føler at det er dig der er i centrum, billedrammer så vælger man Nørrebros Indramning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>