«

»

jan 06

Indramning Når Det er Bedst Dobbel Passepartout indramning.

indramning med passepartout

Genbrugs indramning

Indramning Når Det er Bedst

Indramning af tegninger, pasteller eller fotografier gøres bedst med passepartout indramning. Min helt klare indramnings specialist Nørrebros Indramning på Blågårdsgade, er helt sikket et besøg værd.

Unik indramning

Det seneste tiltag er et helt unikt indramning system, som simpelthen får alle dine tanker til at flyve højt og ukontrolleret. Tænk dig at du har et billede af din kæreste, og ønsker en smuk indramning for at få billedet til at præsenterer sig som noget unikt.

Kreativ indramning fra Nørrebro Indramning

Du kan bare lade dine kreative ideer få frit løb, og komme med et eller andet unikt – lad os sige at du ønsker at billede skal indrammes med hjerter, og det hele skal så laves med dybde – ja men så siger du bare det til ejeren af Nørrebro Indramning og han fortæller dig om løsninger, du ikke engang kunne drømme om.

Indramning af din elskede med en dobbelt passepartout med hjerter som omkranser den eneste ene, det kan ikke være smukkere.

Flexibel indramning

Hvis du så prøver at gå hele vejen og siger bare for sjovt, for du tror ikke at det kan lade sig gøre, at du gerne vil være med på det foto af kæresten, jamen så er jeg sikker på at du får en helt seriøs smuk indramning med dig og din kæreste i samme billedramme, men med jer begge i separate huller i passepartout’en – der er da ikke noget der kan overstige den glæde du får ved at kikke på din udkårende, når du ser jer sammen.

Genbrug den indramning

Det her sker ikke, men tænk dig at du blive skiftet ud på en eller anden måde, måske er du træt af kæresten eller er det måske omvendt, så kan du med lethed droppe det foto af kæresten altså ex’en, og sæt en af dine venner i indramning i stedet for – senere når du har fundet en ny kæreste så kan han eller hun jo overtage pladsen fra din ven.

Indramning med passepartout

Det nye koncept er en løsning hvor den lille investering som er involveret på ingen måde er spildt, du kan skifte fotos i passepartouten som det passer dig, indramningen kan bruges igen og igen og igen i en uendelighed.

Så skynd dig ind til Nørrebro Indramning og få dig en passepartout indramning, jeg har allerede fået en flot passepartout til indramning af min datter, med hjerte indramning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>