«

»

jan 31

Jeg Har Malet et Billede Hvilken Indramning eller billedramme Skal Jeg Vælge

Hvilken indramning eller billedramme?

Our world

Howandt Our World

Jeg har fået et lille problem hvilken indramning eller billedramme skal jeg vælge til mit maleri. Puha det er et stort problem at vælde den rette ramme til mit kunstværk, jeg har malet dette maleri til min datter, og jeg vil gerne lave dette masterpiece til noget unikt. Jeg ved at mit maleri skriger efter en lækker svæveramme i sølv, ja det mener jeg ihvertfald selv – problemet er at jeg vist har en helt anden smag end min søde datter.

Skal jeg vælge en indramning som jeg synes passer bedst,
eller skal den passe mere til min datters smag?

Jeg ved det ikke, jeg ved at hun ikke er helt vild med sølv, men jeg ved også at hun er vild med farver – en kornblå ramme ville passe fint ind i hendes smag, på en måde er jeg bange for at hun elsker mit maleri pågrund af den blå indramning – måske er jeg bare skør. Jeg ville jo aller helst have at hun elskede maleriet for maleriets skyld.

Indramning af et kunstværk kan være et stort problem

Puha hvor er der mange ting man skal tage hensyn til, bare for at give et flot kunstværk væk. Hvis nu jeg lave en indramning som jeg synes passer til kunstværket, kommer det så til at hænge på toilettet, eller bag en dør i stuen – hvad vil jeg føle hvis jeg kommer på besøg og maleriet ikke er at finde i lejligheden, vil jeg blive sur, eller vil jeg tænke at det var sidste gang at jeg gave hende et maleri af egen hånd.

Ok jeg går til min expert i indramning Nørrebros Indramning

Ok jeg møder min “ven” og fortæller ham om mine tanker om indramning, billedrammer mm.. Han fortæller mig at mit eget valg var helt forkert, og at en blå ville være at smide pengene ud – det ville slet ikke passe til maleriet. Ok hvad skal jeg så gøre – han forslår at jeg skal leverer kunstværket som det er sammen med et gavekort fra Nørrebros Indramning, så kan din datter jo komme forbi og vælge hvilken indramning hun ønsker. På den måde er du også sikker på at hun vil give dit kunstværk en god plads i hendes hjem.

De unge mennesker er helt vilde med at alt skal matche med hinanden, så hvis hun gerne vil have maleriet i hendes spisestue, så vil hun finde en indramning som passer til stuen og til kunstværket – når hun kommer skal jeg nok hjælpe hende til at vælge den helt rigtige billedramme.

Billedrammer og indramning på gavekort

Det var en rigtig rådgivning jeg fik i Nørrebros Indramning, det ved jeg nu – billedrammen er hverken sølv eller blå, bedst af alt er at mit kære maleri hænger på en væg lige over sofaen, tænk billedrammen er naturtræ, og den indramning hun har valgt er ikke en svæveramme.

Jeg er rigtig glad for min lille rammemand på nørrebro, det er en fed service jeg modtager, han har vist mere forstand på det med indramning end jeg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>