«

»

feb 11

Passepartout Billedrammer Til et Godt Minde For Livet

Passepartout billedrammer

Passepartout Billedrammer Til et Godt Minde For Livet

Passepartout billedrammer Nørrebros Indramning

Billedrammer er mere en blot en liste, som jeg vist har skrevet før så har jeg fundet den helt rigtige billedramme til mange af mine billeder. Custom passepartout billedrammer er bare min helt store favorit.

Billedrammer til alle mine kære minder

Da jeg gik i skole fik vi hvert år lavet et klasse billede – vi fik faktisk lavet en del, så vi kunne bytte med alle i klassen – det er rigtig sjovt at have alle disse minder fra “gamle dage”. Mit helt store problem er at jeg ikke passer så godt på alle disse minder – alle mine fotos ligger hulter til bulter og får desværre krøllede hjørner, floder mm. Det er rigtig synd, efter jeg er blevet lidt oppe i årene er jeg begyndt at tage alle disse fotos frem for at mindes de gode stunder fra dengang.

Ofte bliver jeg gal på migselv når jeg se hvilken tilstand alle mine billeder er i. Bare jeg da havde haft nogle billedrammer dengang, men det er jo forsent for alle de billeder som har taget skade, ik’.

Billedrammer til alle mine fotos

Jeg ville ønske at jeg kunne indramme alle mine fotos i passepartout billedrammer, det vil sige at jeg ville ønske at jeg havde denne mulighed før i tiden, men det havde jeg ikke, så derfor har jeg dette lille problem. En ting der er helt sikkert er at jeg fremover vil bruge indramning til mine eksklusive fotos, altså dem jeg printer ud, og ønsker at have stående fremme.

Billedrammer i alle prisklasser

Jeg har fundet denne unikke butik på Blågårdsgade på Nørrebro – Nørrebros Indramning – han hjælper mig nu med at holde mere orden på mine fotominder. Jeg får en fed service, og kan takke indehaveren for at jeg har fået mit bryllupsbillede indrammet i en helt unik billedrammer, som fremhæver et af de helt store øjeblikke i mit liv – mit bryllup i Las Vegas – prøv at se på billedrammen den er lavet helt personligt til mig, jeg har andre med min hest, mit stamtræ mm. Jeg er bare helt vild med disse rammer – jeg føler mig næsten som en form for kunstner – kreative billedrammer er bare mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>