«

»

nov 22

Total Nyt Indramning Koncept fra Nørrebros Indramning

Nørrebros Indramning – nyt indramnings koncept

Total Nyt Indramning Koncept fra Nørrebros Indramning

Unik Indramning

Total nyt koncept fra Nørrebros Indramning gør at du kan få glæde af dine CD og DVD covers. Det er normalt at man i dag loader alle musiknumre over på en eller anden form for lagringsmedie – det kan være Iphones, Ipods eller Ipads – der er 100 andre muligheder for at lagre musikken, men fælles for dem alle er at man ikke bruger den fysiske CD-Rom enhed mere, kun når man overfører musikken.

Indramning nyt CD og DVD indramning koncept

Naturligvis ejer man Cd’en, men man bruger ikke CD player mere, man har hele musiksamlingen på et lagrings medie. Ofte ligger Cd’erne bare i en skuffe, i en box eller kasse og samler støv. På en måde er det synd da cover grafikken er et unikt lille kunstværk – ofte er trykket på selve CD mediet ligeledes et lille stykke kunst.

Flere og flere får øjnene på for disse små mesterværker, og rammer deres cover grafik ind, eller laver en collage som hænges op på væggen i hjemmet. Det kan være meget effektfuldt at have disse multicolor billeder på væggen.

Nørrebros Indramning i København mærker en stigende interesse for denne for indramning. Nørrebros Indramning har været nødt til udviklet et helt nyt total koncept. Det vil sige at du har mulighed for at få indrammet dine CD eller DVD favoritter på en professionel og iøjnefaldende måde, som fremhæver det unikke design.

Total løsningen indeholder en passepartout indramning, men ud fræset hul til såvel Cd’en, coveret og som prikken over I’et kan du få en lille metalplade med data indgraveret.

Designet er lavet så du altid har mulighed for at ”genbruge” Cd’en, og spille den i dit game stereoanlæg, eller geninstallere musikken på din lagringsenhed.

Nørrebros Indramning er helt fremme i skoene med dette nye koncept, som i øjeblikket er ved at vokse sig stor på

Total Nyt Indramning Koncept fra Nørrebros Indramning

Unik indramning

markedet, og blive noget af et trend sættende koncept.

Nyt indramnings koncept fra Nørrebros Indramning

Nørrebro Indramning er ved at implementerer en ny teknologi som gør at det kun er din fantasi som sætter grænser for hvad og hvordan du i fremtiden vil præsenterer dine fotos, tegninger, tryk eller skolefotos.

Du kan tænke vildt, helt ude i hampen når det gælder indramning, hvis du kan tænke tanken så kan Nørrebro Indramning med garanti hjælpe dig med at opfylde din vildeste indramnings drøm.

Nyt indramnings koncept skåner dine skolefotos

Tænk tilbage på din skolegang, det er ikke altid minderne er super gode, men en ting er sikkert og det er at alle dine skolekammerater står for noget positivt fra skolegangen. Måske er mange af dine gamle venner fra skolen stadigvæk blandt dine venner, når du bliver lidt ældre – begynder nogle af dine klassekammerater at falde fra.

Nogen gange læser med at en eller anden person er afgået ved døden, og man tænker ”gud” var det ikke ham jeg gik i klasse med – det der sker næst er at man lige kikker efter de gamle fotos fra skoletiden, puha hvor var det nu lige jeg gemte dem, man leder og leder men finder kun et par små krøllede fotos, som har taget lidt skade, de ender altid i en sko æske eller en lille taske man ikke bruger mere, eller værst af alt de forsvinder med tiden.

Nørrebros Indramning helt fremme med nyt Indramnings koncept

Nu er der en helt ny løsning på vej, udviklet af Nørrebros Indramning, en løsning som gør at du altid har samling på dine små skolefotos, ydermere og måske vigtigere er at dette nye koncept skåner dine billeder, så du altid har en chance for at finde dem frem fra glemslen.

Tænk dig at du har alle dine billeder fra dengang, med din lærer, dine venner og skolens data – det er da bare et perfekt minde for livet, Nørrebros Indramning har med dette koncept simpelthen gjort at vi alle har vores minder igennem hele livet – minder er gode at have, takket være Nørrebros Indramning nye koncept er det hvad vi har, minderne fra en svunden tid fra skolen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>