«

»

nov 08

Billedrammer Billedets Personlighed | Passepartout Leg med Kunstværket

Billedrammer giver et kunstværk personlighed

Billedrammer Billedets Personlighed

Billedrammer Billedets Personlighed

Billedrammer giver billedet, kunstværket, tegningen mm. personlighed. En billedramme kan fremhæve alle kunstværkets fortræffeligheder, den rigtige ramme kan endog skjule elementer i kunstværket, som ikke rigtig har samme kvalitet som det øvrige partier af kunstværk.

Det er præcis det element med at “skjule” eller fremhæve et kunstværks kvaliteter, som gør at valget af en professionel konstruktør af billedrammer, simpelthen er en investering man bør gøre som en 100 % selvfølgelighed.

Prøv engang at sæt dig ned og tænk på et eller andet du har fået indrammet, tænk tilbage til da du valgte rammen – købte du den på grund af prisen eller var det bare et impuls køb i et supermarked?

Billedrammer som ikke passer, ødelægger total oplevelsen

Det værste ved at tænke tilbage på billeder der er indrammet, sådan lidt tilfældigt, er ofte at de ikke rigtig passer ind nogen steder i hjemmet, værst af alt er at disse fejlindramninger ender bag døre, på kontoret eller i sommerhuset – billedrammer som ikke passer til de kunstværker de omkranser, er ofte gemt væk – fælles for de fleste af rammerne er at det var de billigste du kunne finde, ik?.

Jeg er selv maler – ikke en af de bedste i verden, men jeg elsker mine malerier – jeg er som alle andre, det vil sige det var jeg – fandt mange billige billedrammer i Fakta, søstrene Grene, Dahlls Vareskur og mange andre steder.

Det værste ved alle mine billige rammer var at de ikke passede til billedet, de passede absolut ikke i mit hjem, og slet ikke hvor jeg havde tænkt mig at de skulle passe. Ja ja du forstår nok mit lille problem, jeg er sikker på at jeg ikke er alene i den kategori, som jeg kalder prisjægere.

Fra middelmådig kunstner til Udstillende Kunstner på grund af billedrammen

På et tidspunkt skulle nogle af mine malerier ( kunstværker ) det lyder bedre, udstilles rundt omkring på cafeer, restauranter og hoteller i København – ja ja i ved alle hvad jeg vil sige lige nu, jeg kunne simpelthen ikke sende mine malerier rundt iført billedrammer som ikke passede til billedet.

Jeg bor på Nørrebro i København og vidste at der var et par indramnings firmaer tæt på hvor jeg boede, så jeg tog et par kunstværker med op til den første indramnings forretning – hvad tror i var det første jeg spurgte om – ja rigtig prisen, ha ha dumt ikke.

Nå men ham gutten i firmaet kikkede på mine malerier, og begyndte at skamrose mine billeder – jeg tænkte ja ja den er god med dig, du ønsker bare at jeg skal købe dine forpulede rammer right…

Nå men som tiden gik, begyndte jeg at føle en indre ro, jeg kunne høre og føle at rammehåndværkeren jeg talte med havde forstand på rammernes effekt på kunst, Stadigvæk brændte denne lille ting inden i mig ”prisen” – vigtigt ik….

Nå men der blev prøvet flere forskellige lister på maleriet, og på en eller anden måde begyndte jeg at føle mig stolt af at det var mig som havde malet kunstværkerne, de begyndte simpelthen at skifte fra et middelmådigt maleri til et godt kunstværk – kun på grund af rammen begyndte mit maleri at skifte kvalitet – ligesom den grimme ælling gjorde fra kedelig grå til en hvid majestætisk og charmerende fugl.

Jeg skal aldrig tilbage til hvor jeg kom fra, billige billedrammer, jeg har fundet ud af at de sidste par kroner gør at mine mange timer foran et malelærred nu bliver belønnet med noget som mange mennesker kan få glæde af at kikke på, for slet ikke at tale om, at jeg nu kan hænge mine kunstværker hvor jeg havde tænkt mig det skulle hænge, for nu er billedrammen og kunstværker en dejlig intrigeret enhed som pynter i mit hjem.

Billedrammer fra Nørrebros Indramning har ændret mit syn på mine kunstværker

Lige en sidste ting, Nørrebros Indramning som udførte arbejdet for mig, har ydet mig en meget stor service ved at tage sig tid til at hjælpe mig, med at finde de rette lister til mine kunstværker, billedrammer, er et kunstværks personlighed – det har jeg da i hvert fald bildt mig selv ind, og det er det jeg føler dybt indeni, og det er jeg glad for. Alle mine billedrammer skal fremover fabrikeres på Nørrebros Indramning i Blågårdsgade på Nørrebro….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>