«

»

mar 02

Billedrammer og Dobbelt Passepartout Til Mine Poul Pava 20 Års Jubilæum Samling

Billedrammer Giver Poul Pava en anden dimension

maybetomorrow1

Fra Poul Pava Jubilæum Samling

Billedrammer er noget jeg går meget op i, jeg maler en del selv, men er lige for tiden lidt indaktiv på den front. Det skal nok komme tilbage – i mellemtiden kikker jeg på andres kunst og hygger mig en del med det. Fælles for alle de kunstværker jeg ser på er at de skal have flotte billedrammer.

Billedrammer til Poul Pava 20 års Jubilæum Kunstsamling.

Jeg elsker at kikke på en smuk grafik af bl.a. Alberg med Tin Tin, Poul Pavas naive kunst gør mig glad, og netop Poul Pava er aktuel lige nu da han har udgivet en Poul Pava 20 års jubilæum samling. Rigtig flot grafisk tryk på en kraftigt struktureret papir, som må have været dyrt at trykke på. Resultatet er smukt, farverne er skønne og de små citater på værkerne er sjove. Poul Pava samlingen erhverves uden billedramme hvilket passer mig fint, så kan jeg selv bestemme indramningen, og på det punkt er jeg lidt skør – billedrammer er i mine øjne kunstværkernes vigtigste del, billedrammer fremhæver kunstværkerne og giver dem personlighed.

Poul Pava 20 års jubilæum – billedrammer i sort med dobbelpassepartout – Smukt.

Skal jeg give nogen et godt råd, så må det være at erhverve Poul Pava 20 års kunstsamling, det er en samling som er lavet i begrænset oplag – kunstværkerne er nummererede og signerede af Poul Pava. Jubilæum samlingen består af 4 smukke værker som købes samlet – dog er der også mulighed for at købe dem enkeltvis, hvilket måske er lidt synd da de passer rigtig godt som et samlet værk.

Køb Poul Pava Jubilæum samling, Billedrammer er bedst fra Nørrebros Indramning

Billedrammer fra Nørrebros Indramning på Blågårdsgade gav min nyerhvervede Poul Pava 20 års jubilæum samling et smukt udtryk. Som altid er jeg meget tilfreds med billedrammen fra Nørrebros Indramning – vi prøvede mange forskellig billedrammer, men endte med en enkel sort ramme med dobbelt passepartout, glas og med en finish der gør at det hele udstråler kvalitet.

 Jeg Købte Poul Pava 20 Års Jubilæum samling her

Her finder du Poul Pava 20 års Jubilæum værkerne KLIK HER og  billedrammer er som altid bedst hos Nørrebros Indramning, altid tid til en god snak og en unik rådgivning, om billedrammer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>