«

»

May 28

Billedrammer Moderne Som Aldrig Før.

Rustikke Billedrammer

billedrammer som kunstværk

Billedrammer er blevet en passion

Forleden dag var jeg på besøg hos Nørrebros Indramning for at kikke på nye billedrammer. Jeg var så heldig at komme mens der var besøg af en Italiensk sælger – han solgte lister til billedrammer.

Der er vildt at se italienske billedrammer

Jeg var ved at falde bagover da jeg så de rammelister sælgeren viste frem i Nørrebros Indramning. Set med mine øjne var listerne alt alt for store til at et kunstværk kunne få en fremtrædende position efter en indramning.

italienske-billedrammer-indramning

smukke billedrammer

Nogle af rammelisterne var jo på størrelse med dansk gulvbrædder, kæmpe store – også var de alle i guld, sort lak og rigt udskåret.

Efter lidt tid blev jeg dybt fascineret af billedrammerne – jeg kunne se at hvis danskere tog disse rammer og begyndte at indramme deres første løbesko eller  føreste skoletaske – så kunne denne type rammer måske blive noget af et hit blandt unge mennesker, hvor billedrammen ville blive kunstværket og den indrammede ting eller effekt ville blive et kært eje eller minde – ja det kunne garanteret blive et kæmpe hit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>