«

»

nov 03

Valg af Billedramme er Vigtig.

Billedrammer i alle størrelser

Billedramme lister

Rette billedramme

At vælge den rette billedramme til dit billede er meget vigtigt. Mange mennesker køber et dejligt stykke kunst, det kan være et tryk, eller et maleri, det er lige meget hvad det er, et er dog sikkert og det er at de mennesker der investerer i et stykke kunst, gør det oftest fordi  kunstværket siger køberen noget.

Når man nu står der med et dejligt stykke kunst i hånden, er det første folk oftest tænker på, at få fundet en billig ramme, så man kan få billedet hængt op i hjemmet. Er det nu det rigtige at gøre tingene i denne rækkefølge, eller er det måske bedre at gøre tingene i en lidt anden rækkefølge – nogen vil spørge hvad er den rigtige fremgangs måde når det gælder kunst i hjemmet.

Lad prøve at tage tingene lidt fra den ene ende, og lad os arbejde os lidt frem i processen med at integrere et kunstværk i hjemmet. Først køber man et kunstværk, lad os sige det købes uden ramme.

Det første skridt må naturligvis være at finde den rigtige placering af kunstværket, så er det med at finde en billedramme som passer ind i det miljø det placeres i – skal det være en bred ramme, en svæve ramme, skal rammen have en farve, lys eller mørk for at få alt det gode frem i det nykøbte kunstværk.

Billedramme af proffesionel håndværker

Valg af Billedramme er Vigtig.

Proffesionel Håndværker

Når billedrammen er bestemt, så er det med at finde en proffesionel håndværker som kan lave et godt stykke arbejde, så billedet kan tage sig godt ud i hjemmet. Lad være med at falde i den fælde som hedder “billigste rammer” er god nok, billet fortjener ikke den dyreste billedramme der findes, eller den billigste billedramme – det fortjener den billedramme der får alle kunstværkets herligheder til at træde frem. Rammen skal fremhæve kunstværkets kvaliteter – ofte kan det forkerte ramme valg trække det fortryldende ud af ethvert kunstværk, så tag den tid det måtte tage at finde den helt rette billedrammer til dit smukke kunstværk.

Billedets struktur, udtryk, farvenuancer, farvestyrke, og detaljeringsgrad kan være afgørende for hvilken type billedramme, der vælges.

En billedramme skal passe til rummet

Prøv at overvej, hvordan din billedrammeramme skal tilpasses det rum, som kunstværket skal hænge i. Hvis billedet fx skal hænge i en spisestue, kan du overveje at vælge en træsort som passer i rummet. Tænk også på, at billedets størrelse bør have indflydelse på rammens bredde. Ofte er sammenhængen, at jo større billede, jo bredere billedramme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>